Kyrkokonferens 19

Equmeniakyrkans kyrkokonferens 29 maj - 2 juni 2019 i Jönköping!

Välkommen att delta i vår kyrkas årliga konferens som i år äger rum på nära håll! Temat för årets konferens är "Till jordens yttersta gräns" och man kommer bland annat att fokusera på bibelläsning, internationellt arbete och klimat. Alla föredrag, workshops och gudstjänster är öppna för alla som vill att vara med. För att se hela programmet går du in på www.equmeniakyrkan.se/kyrkokonferens.

Vi inbjuder särskilt DIG att åka med till konferensens avslutande gudstjänst! En buss kommer att avgå från Ingarp ca kl 08:00, och vara tillbaka igen vid 15-tiden på söndagen. Kostnad för buss och lunch, som vi äter tillsammans på väg hem från gudstjänsten, är ca 150:-/pers. Anmälan görs på lista som finns på kyrktorget!

Söndagens gudstjänst kommer även att vara möjlig att se live, då vi sänder gudstjänsten i Ingarp kl 10.00. Det är alltså möjligt att delta fast man är kvar hemma - smart! Vill du komma till kyrkan är du välkommen, och ta gärna med en fikakorg och stanna kvar och fika i kyrkan efteråt.

Publicerat den 12 april