Gemenskapsdag 8 september 2019

För att kunna ta ut rätt kurs framåt behöver man ta sikte på horisonten.

Varmt välkomna att följa med på en gemenskapsdag med missionsbåten Shalom, söndag den 8 september.

Vi får starta igång hösten på allra bästa sätt med en heldag fylld av goda möten, vind i seglen och påfyllnad för kropp och själ. En dag som passar stora och små och ett viktigt tillfälle att få umgås och prata lite mer än bara i förbifarten.

Vi tar oss med bil på egen hand till hamnen i Oskarshamn och avseglar vid 10-tiden tillsammans.

Under dagen får vi förutom fika och middag vara med och hissa segel, tid för bön och lovsång, undervisningspass för de vuxna och ledarledd lek på en ö för barnen, badmöjligheter om vädret tillåter med mera. Vi räknar med att vara tillbaka i Oskarshamn redo för hemfärd vid 16-tiden.

Vill du samåka med någon? Hör av dig så löser vi det!

Kostnad för dagen är 250:-/vuxen och 125:-/barn 4-12 år. Detta betalas in till församlingens Swish 123 298 0282 eller bankgiro 5731-8099.

Du anmäler dig senast 1 september.genom att skriva upp ditt namn på en lista som finns på kyrktorget.

Hoppas att DU vill följa med!

Frågor? Kontakta Johanna Fredrixon 076-3219197

Publicerat den 6 juni